24 April 2010

~Dah Dapat Idea untuk Tajuk Contest~

Salam semua..

Dah lama mama tak wat contest....
Hari tu wat kejar 999 pun tak sempat nak war2kan...
alih2...tak de saper pon yang perasan angka 999 tu..

so hadiah yang disediakan masih lagi tidak bertuan...

seblom main kejar2 999 tu..memang mama da fikir nak wat contest..
hadiah pun da ada...
tapi tak tau tajuk aper...dan tema aper..
fikir punyer fikir..semalam baru mama dapat idea...

disebabkan da ada dua hadiah yang tak bertuan..
dan jenis hadiah plak kategori yang berlainan...
so mama kena dan terpaksa berfikir lagi..
nak wat contest untuk hadiah mana dulu...
tajuk dah ader...
huh..banyak tul kena fikir..
cepat la beruban kepala mama nih...hehhe

so sesapa yang da terbaca ni...
jangan wat2 lupa untuk join contest yerk..
hehhe...
hadiah lumayan bangat.....
kui kui kui..

p/s: pada blogger yang slalu wat contest..bole tak ajar mama cemana n kat mana nak pomot..supaya ramai yang datang untuk join contest mama ni..hehe...TQ

2 comments:

mama zharfan said...

yess...contest...i like :) i tak pernah lg buat contest...nak buat jugak one day...:)

itu bukan aku said...

no 1111 xnak bgi adiah ke? hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...