05 February 2013

2 IN 1... ALHAMDULILLAH MAMA MASIH GIGIH

Assalamualaikum.....

Terkejar-kejar nak buat itu ini.... hari ni nasib baik kakak dapat ke skolah awal.. kalau tak lewat jer memanjang.. sebabnyer... semalam mama dah siap2 ironkan baju skolah semua.. dan Alhamdulillah.. hari ni jugak .. kakak sempat breakfast "secara aman"... hahhaa... kalau tak kelam kelibut jer.. main capai apa yang sempat...

breakfast pagi ni...
hot milo + hotdog ala2 ikea...

no picture okey.. dah masuk perut...

So planning hari ni nak mengemas umah... nak sidai kain sgala bagai.. pastu nak keluar gi IOI.. boleh gitew..

TAPI hampess memandangkan STOK SUSU ci bobot agak kritikal.. mama tahankan hati.. 
esok2 boleh pegi kot... hari ni kena pulun mengepam... at least kalau dapat 2 botol pon jadi lah..

So.. nak jimat masa... sambil mengepam.. sambil berinternet..
sambil berfacebook.. dan sambil update blog...hihiihi..
tak rugi lah beli elektrik pump and double pumping nih....

dan kesudahannya.. dari kul 9pg.. hingga saat ini 10,43... mama masih didepan PC..huwaaaaaa!!!

Kain blom habis sidai....

Apa2 pon jom layan ci bobot yang makin bertambah beratnyer.. ALHAMDULILLAH...

comot but encem.....

p/s: saper ada petua nak hilangkan ruam susu?????

1 comment:

ArELeEz said...

tepek bedak sejuk kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...