26 September 2010

Sedihnya..Tapi sekarang dah HAPPY....

Huhuhu...(dah kata sedihkan..mesti mau nangis dulu)

Kisah sedih ni bermula dari minggu lepas....
Apa kesnya....meh sini mama stori..korang dengar baca jer..

Boleh dikatakan setiap hari mama akan jenguk blog..
walaupun tak update..mama selalu tengok cerita2 menarik kat blog kengkawan..
(bukan nak bodek yer..)
dan yang paling tak terlepas..cek akaun nuffnag..

dan pada satu hari tu..
mama terkejut beruk...(beruk pun pasti terkejut kalau tgk mama..hehe)
bila mama cek akaun  nuffnang..
satu iklan buffered earning pun tak dak..
huhu...sedih..
dalam paler otak tu..sedih jer..
sambil berkata2..tak per la..esok2 ader la kowt..
kat blog plak..cam sunyi jer..semua tido jer...

pastu setiap hari..mama jengok blog..
huhu..masih sama..
nuffnang tido jer..
walaupun hati berkata2..
ermm agaknya nuffnang malas nak kasi mama iklan kowt..
sebab mama pon malas nak update blog....
huhu..

walaupun tahap kesedaran dah tinggi..
tapi darjah kemalasan masih ditangga pertama..
just tgk jer blog yang suram..
dan sambil mengomel ..(huhu teruk nyer pangai mama ni kan..)
"ermm agaknyer nuffnang dah tak bagi kowt iklan kat blog yang mandom ni.."
"agaknya diorang dah tapis2 blog kowt..."

Tapi....Hari ni mama syiookk..sangat..
rupanyer..
nuffnang tak kedekut ngan mama..
hohoho..(sambil lompat2 katak..)

bila jengok blog...nampak ada 2 iklan dok nari2..
hoohhh....(mama pon ikot nari2..)
terus klik akaun nuffnang..
YES...ia kembali..

THANKS nuffnang...

p/s: nampak jer iklan terus create entry.....hehhehe

2 comments:

mama zharfan said...

selamat mengumpul $$ nuff :)

wanie_cmi said...

hhehe..
mama bukan blogger tegar...
jenuh ngumpul nak boleh cash out....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...