06 September 2010

Orang sebuk cari baju raya..mama sebuk cari benda laen..hihi

Salam semua...
Lagi 3 hr kita nak sambut Syawal..
Ada yang dah ready sebab dah beli barang keperluan awal2..
Ada yang tengah kalut bershoping..

Bagi mama pula..
Barang anak2 rasanya semua dah lengkap..
cuma barang mama dan mr abah yang belum complete..
tapi kalau sekadar nak menyambut 1 syawal tu..rasanya boleh ajer..
Baju melayu, baju kurung semua dah ready...
yang tak der cume t-shirt m-shirt jer...
dan mama plan nak beli suar jeans sehelai..
hehe..bukan pa..suar jeans yang ada semua dah longgar...hehhe
nak bagitau kununnya kuruih la...
tapi semua tu..kalau tak der...tak kisah pun...beli pas raya pun tak pa..

Cuma satu yang mama dok membara nak beli sekarang ni ialah..
"PENIMBANG DIGITAL"

huhu....
sangat sangat sangat nak okeh....

2 comments:

mama zharfan said...

me pun ka beli gak satu :)

idah @mama izzya said...

idah aritu eksaited gak nak beli penimbang..tp beli yg biasa jerk..cuma x puas ati kena timbang 2 3 kali..tp x kisah la janji ada..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...