21 August 2010

Walaupun tak berupdate.....nuffnang tetap ON..

Salam semua....
Sudah lama rasanya tak mencurahkan idea kat sini..
Cuma sempat menjengok blog.dan membaca entry2 kengkawan jer.....
Nak kata bizi tersangat tu idak ler....
Tapi disebabkan mood kemalasan yang datang dan tak pergi2..
hhehe...jadinya..dah berminggu2 tak update...

Namun begitu...ceeee....ayat cam nak buat karangan BM...
Mama cukup terharu dan gembira...
Kerana...walaupun blog tak terupdate..tapi masih ada yang sudi menjengok dan menyinggah kat blog mama ni...
Dan yang pastinya...uncle nuffnang tak kedekut untuk kasi iklan...

Ermm...so kat sini mama nak ucapkan terima kaseh pada korunk yang sudi singgah kat blog mama ni..
Dan untuk uncle nuffnang...thanks a lot..

Harap2...mood malas akan balik umah dier...
kih..kih..kih...

p/s: baru nak mengupdate....si akief dah jerit2 ajak tidorkan dia...alamatnya...kejap lagi..dengan mama nya skali hanyuuttt....

2 comments:

Zaidah said...

memang dah lama tengok wanie tak bersiaran...hehehe windu

wanie_cmi said...

sebok + malas......
setakat bukak blog...belek blog kengkawan...
main klik2 mouse jer...
jari ni rasa malas nak menaip...heheh..

thanx krn sudi merindui dakuuuuu...
hheheh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...