07 December 2013

BREAD MAKER COSWAY MENJADI PILIHAN HATI

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Jam di monitor pc dah menunjukkan jam 2pg... awal tadi masa mama tidurkan bobot...sekali dengan mama tertidur.. aduss... so sekarang.. bila dah terjaga...terasa segar pulak biji mata nih... dari tadi berlegar2 kat fb...sesekali..timbul new post..sesekali keluar new post... hurmm orang pon dah tidur...tinggal lah beberapa orang jer yg jadi burung antu mengupdate fb... macam biasa...bila hadap fb... mama akan singgah di KELAB ROTI... tengah gila meroti sekarang ni... dulu 24jam menyinggah di kelab diet atkin..diet carbo...owhh apa sudah jadi????? Roti...carbo??? carbo...Roti?? hurmm...no..no..no excelli mama buat roti untuk bekal anak2 mama bawa gi sekolah/taska....

OK cerita pasal meroti... bila sesekali terjebak dengan kelab roti tuhh..pperghh!!!..penangannya dahsyat... sehingga mama berjaya membawa pulang sebuah bread maker dr kedai cosway..kah..kah..kah...

Sebenarnya banyak brand2 yg canggih2... tapi money nyer pon mesti canggih ler.... tak gitu.... 
Dari dulu dok impikan bread maker sebenarnya...tapi masa tu yang tgh glamer breadmaker brand kenwood.. rasa time tu harga antara RM700 ke atas kalau x silap...ikut pada size dan funtion mesin tu lah... setakat basic tu...bole ler kot dapat Rm700 tu... tapi time tu ku hanya mampu tersenyum kambing jer kat BM tu..huhu...usap2  sambil berkata.."nanti cukup duit..aku datang bawa ko balik umah yer".. lama lepas tu macam dah tak ingat pon kat BM tu sampai lah hujung bulan lepas....bila mana mama terjebak dengan kelab roti..wakakaka... lama kot...rasa tgk bm kenwood tu kat SOGO antara thn..2008-2010 kot...

Mula tu diorg kata brand tesco lagi murah...kalau time sale hari tu dapat RM199..kalau tak sale.. sama jer harga ngan BM cosway ni... mama pon terjah tesco... tapi pekerja tesco cakap...BM tesco tu tak keluar stok dah...yang diorg buat sale tu..sebab nak kasi clear stok...hurmm lama sgt tak terjual kot...diorg tak tau sekarang org tgh gila meroti balik..hahhaha..

So..bila dah takde kat tesco.. mama pon terjah ler cosway area rumah mama ni... lalalalala~
hati menyanyi riang....




*semua gambar credit to pakcik gugel..gambar sendiri malas nak uplod dr hp*

ZASSS!!!! RM299 + RM5 sebab mama bukan ahli cosway...kikikiki...

Dapat jer Incik bread maker ni...hari2 mama meroyan buat roti mek oiii... BUKTI???? hari ni takleh ler nak tunjuk bukti... malas nak gi amik hp..pict semua dalam hp.... lain kali mama tunjuk roti mama yang gebuzzsss itu yer...

So that's all ceta pasal bread maker..... nak tidor dah ni...esok nak bangun pagi... nak meroti lagi...hahhahah..

p/s: post ini dikarang pagi2 buta td...dan telah disetkan untuk diauto publishkan pada hari ini....sekian terima kasih..




7 comments:

ArELeEz said...

bulehlah wat bisnes roti online plak. he3..

najihah sahami said...

waa..rajin menghadap roti la pulak lepas ni ye. haha

Dayana Bahar said...

mcm berminat je

sheila said...

Ok x brand cosway ni? Tgn ni mcm gatal nk meroti gak..hihi...

Zura Mien said...

Tq reviewnya... saya baru plan nak beli bm ni. Btw jemput singgah ke.blog saya http://umminuma.blogspot.com.

Tq

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...