17 October 2011

MAMA NAK MENJUAL BAJU KANAK-KANAK PULAK


Hi morning uolls..

Haih.... dalam otak ni asyik pikir nak berbisnes jer.. Tapi masa tak berapa nak mengizinkan... Dulu mama pernah jual baju kanak2.. tapi berhenti sekerat jalan koz.. supplier tak der.. baju plak susah nak dapat....tension wooooo..

Kali ni mama nak mencuba sekali lagi... excelli bukan sebab apa pon.. cuma mama suka tgk baju2 yang shomel2... dan bila mama jadi penjual..of coz la anak2 mama akan dapat dan pakai baju yang shomel-shomel itu... hehehe......

ermmm.. apa2 pon tak mau cakap panjang2... kang tak jadi... susah lak... malam nanti baru nak gi tengok stok... kalau kain berkualiti baru nak amik...

kay...uols jangan lupa support mama tau...
heheh~

3 comments:

MamaYatie said...

good luck wanie,kita minat juga...tp takde modal lagi :P

dela said...

good luck.... skrg ramai tul yg jual baju2 baby.... cantik2....geram tgok.. :)

maya said...

tengok kat pasar malam...banyak nor baju budak2..moga berjaya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...